Vi söker personal I VÄRNAMO - heltid och deltid! Sök Jobbet Idag!

Nedan hittar ni lediga tjänster hos Värnamo Flyttningsbyrå. Har vi inte några tjänster annonserade just nu? Skicka gärna in dina uppgifter ändå, vi letar alltid efter kvalificerade medarbetare.

210317 - Aktuellt ledigt Jobb i Värnamo

Ledigt jobb som flyttkarl / flyttkvinna i Värnamo
Som anställd har du ett rörligt och varierande arbete med flytthjälp för företag och privatpersoner. Värnamo Flyttningsbyrå erbjuder flytthjälp i vardagen och det kan handla om att flytta för en privatpersom som att flytta ett företag till en annan ort. Vanligtvis handlar det om flytthjälp, flytthjälp och städ, packning med flytthjälp eller packning med flytthjälp och flyttstädning eller flytta ett piano eller liknande.

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar. Vi erbjuder även prisvärda samtransporter över hela Sverige. Över 50 års erfarenhet med moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal.

Kontakta Värnamo Flyttningsbyrå

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar gällande flytt i Värnamo eller övriga Sverige. Klicka Här

Vi söker personal till Värnamo. Hel eller deltid

Vi söker personal till vår flyttavdelning i Värnamo. Tjänsten är hel eller deltid. Vi erbjuder ett fritt och varierande arbete i ett gott team. Du måste vara i fysikt god form, representativ och tala god svenska. Körkort är en fördel. Kontakta Lars på lars@juneexpress.se för mer information eller via nedan formulär.

Ansökan hos Värnamo Flyttningsbyrå

Heltid
Deltid
Extra

Värnamo Flyttningsbyrå AB

Klockarevägen 4
331 52 Värnamo

Org.nr: 556101-4840

Kontakta oss

Tfn: 0370 - 103 55

E-post; kontakta oss

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Värnamo Flyttningsbyrå AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Värnamo Flyttningsbyrå AB.