Kontors & FÖRETAGSFLYTT i
Värnamo och VÄSTBO.

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med kontors och företagsflyttningar. Vi har erfarenhet och resurser för att erbjuda en effektiv och välplanerad flyttning. Fokus lägs på att produktionsstoppet blir så kort som möjligt. 

kvalitetssäkrad flyttfirma med erfarenhet från 1964.

Som medlem i SMF (Sveriges Möbeltransportörers Förbund) och ISO certifierad enligt ISO 9001 & 14001 garanterar vi en högeffektiv och miljövänlig flyttning av Ert företag. Vi har givetvis de bästa försäkringarna och de tillstånd som behövs.

Flyttar du med Värnamo Flyttningsbyrå så ingår lån av flyttkartonger. De kan hämtas hos oss på Klockarevägen i Värnamo eller köras ut till självkostnadspris. Ni kan köpa flyttkartonger av oss alternativt på Bauhaus som är den enda butikskedjan som säljer kartonger med SMF flyttstandard. Kontakta oss så planerar vi flyttningen så som du vill ha den.

Skicka en prisförfrågan

1. Planering

Vi besöker Er för en volymbesiktning och planering av flyttuppdraget samt går igenom vilka tjänster vi kan erbjuda.
Se Tips & Råd kontorsflyttningar. Kartonger och etiketter levereras.
Efter besiktning kan vi erbjuda ett fast pris alternativ timdebitering vilket kan vara en fördel om man är väl förberedd och vill göra lite själv.

2. Genomförandet

Erfarenhet, resurser, god planering och uppmärkning av alla möbler och kartonger borgar för en lyckad flytt där möblerna hamnar på rätt plats och i rätt tid från början.
Skall gamla möbler bort? Vi hjälper Er att sälja de möbler ni inte behöver alternativt källsorterar och destruerar på ett miljövänligt sätt.

3. "Knyt ihop säcken"

Vi hjälper er gärna med demomntering & montering av möbler och Whiteboards. Uppkoppling av skärmar, datorer och kabeldragning kan vi också stå till tjänst med. Värnamo Flyttningsbyrå AB har genomfört kontors & företagsflyttningar sedan 1964. 

Vill du att vi ringer upp?

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar. Vi erbjuder även prisvärda samtransporter över hela Sverige. Över 50 års erfarenhet med moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal.

Skicka Prisförfrågan:

Bärhjälp
Packa+flytta
Packa+flytta+Städa

Erfaren lokal flyttfirma

Värnamo Flyttningsbyrå hjälper er med företagsflytten och miljön. Vi hjälper er från planering till inflytt! 

Fri offert

Försäkringar & Ansvar

Vi följer och har utökat konsumentverket och Svenska Åkeriföreningens rekommendationer enligt BOHAG 2010.

Läs mer

Tips & Råd

Läs mer om hur du kan förbereda flytten på bästa sätt samt hur flytten går till från start till mål.

Läs mer

Din lokalA flyttfirma I VÄRNAMO MED OMNEJD.

Vi hjälper företag att flytta i Värnamo, Vaggeryd, Sävsjö, Vetlanda, Hyltebruk, Smålandsstenar, Gislaved, Gnosjö, Tranemo, Klevshult, Hok, Lammhult,  Ljungby, Skillingaryd, Rydaholm och Anderstorp med omnejd. Vi samtransporterar även över hela Sverige

Vad säger våra kunder?

Vi värderar er upplevelse högt!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme