När du skall flytta till annan ort

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med långdistansflytt, bohags- och kontorsflyttningar. Vi erbjuder även prisvärda samtransporter över hela Sverige. Över 50 års erfarenhet med moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal. Vi kan hjälpa dig flytta lokalt i Värnamo eller hjälpa dig när du skall flytta till en annan ort, vi har lång erfarenhet av flyttningar till Jönköping, Karlstad, Göteborg, Stockholm och Malmö eller motsvarande orter.

Samtransporter mellan orter - fasta turer

Vi är de perfekta flyttfiman när du skall flytta till ny stad, gäller det tex. Värnamo till Jönköping eller Anderstorp till Stockholm. Värnamo Flyttningsbyrå har fasta turer i landet eller planerar det på bästa sätt för just dig. När du skall flytta är viktigt för oss att du känner och upplever att alla saker stora som små omhändertas med samma varsamma hand. För oss spelar det ingen roll om du är privatperson eller företag. Vi hjälper företag att flytta i eller från Värnamo, Vaggeryd, Sävsjö, Vetlanda, Hyltebruk, Smålandsstenar, Gislaved, Gnosjö, Tranemo, Klevshult, Hok, Lammhult,  Ljungby, Skillingaryd, Rydaholm och Anderstorp med omnejd. Du är lika viktig. Vi är medlemmar i Svenska möbeltransportörers förbund (SMF) vilket ger dig garantier och försäkringar. Vi erbjuder även med flyttstädning ihop med din flytt. Lokal flyttfima som gör det bäst!

Skicka en prisförfrågan

Vill du att vi ringer upp?

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar. Vi erbjuder även prisvärda samtransporter över hela Sverige. Över 50 års erfarenhet med moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal.

Skicka Prisförfrågan:

Flytta mellan orter

Värnamo Flyttningsbyrå hjälper er med långdistansflytten och tänker på miljön. Vi hjälper er från planering till inflytt! 

Fri offert

Försäkringar & Ansvar

Vi följer och har utökat konsumentverket och Svenska Åkeriföreningens rekommendationer enligt BOHAG 2010.

Läs mer

Tips & Råd

Läs mer om hur du kan förbereda flytten på bästa sätt samt hur flytten går till från start till mål.

Läs mer

Vad säger våra kunder?

Vi värderar er upplevelse högt!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Värnamo Flyttningsbyrå AB

Klockarevägen 4
331 52 Värnamo

Org.nr: 556101-4840

Kontakta oss

Tfn: 0370 - 103 55

E-post; kontakta oss

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Värnamo Flyttningsbyrå AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Värnamo Flyttningsbyrå AB.