När du skall flytta till annan ort

Värnamo Flyttningsbyrå erbjuder samtransporter av enstaka möbler och hela
bohag i södra Sverige.
Vi trafikerar bla sträckorna Värnamo-Stockholm-Malmö-Göteborg varje vecka.
Som medlem i SMF (Sveriges Möbeltransportörers Förbund) har vi de utbildningar, försäkringar och tillstånd som garanterar ett yrkesmässigt utfört arbete.

Effektiva och skonsamma samtransporter i Sverige.

Värnamo Flyttningsbyrå är miljö och kvalitetscertifierad enligt ISO 14001 och 9001. Detta tillsammans med över 50 års erfarenhet och vårt växelflakssystem gör att vi utför våra flyttningar miljövänligt och effektivt.

Skicka en gratis prisförfrågan

Långdistansflytt av bohag - fasta turer

Självklart följer vi villkoren enligt BOHAG 2012 och KONTOR 2003. Dessa avtalsvillkor är fastställda av Svenska åkeriförbundet (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) samt Konsumentverket.

Vi är de perfekta flyttfiman när du skall flytta till ny stad, gäller det tex. Värnamo till Jönköping eller Anderstorp till Stockholm. Värnamo Flyttningsbyrå har fasta turer i landet eller planerar det på bästa sätt för just dig. När du skall flytta är viktigt för oss att du känner och upplever att alla saker stora som små omhändertas med samma varsamma hand. För oss spelar det ingen roll om du är privatperson eller företag. Vi hjälper företag att flytta i eller från Värnamo, Vaggeryd, Sävsjö, Vetlanda, Hyltebruk, Smålandsstenar, Gislaved, Gnosjö, Tranemo, Klevshult, Hok, Lammhult,  Ljungby, Skillingaryd, Rydaholm och Anderstorp med omnejd. Du är lika viktig. Vi är medlemmar i Svenska möbeltransportörers förbund (SMF) vilket ger dig garantier och försäkringar. Vi erbjuder även med flyttstädning ihop med din flytt. Lokal flyttfima som gör det bäst!

Gör en prisförfrågan

Vill du att vi ringer upp?

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar. Vi erbjuder även prisvärda samtransporter över hela Sverige. Över 50 års erfarenhet med moderna luftfjädrade fordon och yrkeskunnig personal.

Skicka Prisförfrågan:

Flytta mellan orter

Värnamo Flyttningsbyrå hjälper er med långdistansflytten och tänker på miljön. Vi hjälper er från planering till inflytt! 

Fri offert

Försäkringar & Ansvar

Vi följer och har utökat konsumentverket och Svenska Åkeriföreningens rekommendationer enligt BOHAG 2010.

Läs mer

Tips & Råd

Läs mer om hur du kan förbereda flytten på bästa sätt samt hur flytten går till från start till mål.

Läs mer

Vad säger våra kunder?

Vi värderar er upplevelse högt!

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme