magasinering i värnamo

Värnamo Flyttningsbyrå AB erbjuder trygg och säker förvaring av enstaka möbler eller hela bohag i egna lokaler på Klockarevägen 4 i Värnamo.

Magasinering I VÄRNAMO

Ibland kan man vara i behov av att magasinera sitt bohag för längre eller kortare tidsperioder. Det kan vara utlandstjänst, nya villan som ej är inflyttningsklar eller helt enkelt för mycket möbler.

I vårt moderna, tempererade höglager förvarar vi Ert bohag noggrant och säkert för varje behov. Varje möbel numreras och redovisas till Er på ett depositionsavtal som fungerar som ett kvitto på vad du har magasinerat hos oss. Larm, lås och skadedjurskontroll gör det extra säkert.

Kontakta oss

RUT-Avdrag

Du använder rot- och rutavdraget genom att utföraren gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura.

Läs mer

Försäkringar & Ansvar

Vi följer och har utökat konsumentverket och Svenska Åkeriföreningens rekommendationer enligt BOHAG 2010.

Läs mer

Tips & Råd

Läs mer om hur du kan förbereda flytten på bästa sätt samt hur flytten går till från start till mål.

Läs mer

Vill du att vi ringer upp?

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar. Vi erbjuder även prisvärd magasinering i samband med flytt. Över 50 års erfarenhet av säkra flyttningar & tillfällig förvaring.

Skicka Snabboffert:

Värnamo Flyttningsbyrå AB

Klockarevägen 4
331 52 Värnamo

Vägbeskrivning

EST 1964

ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Värnamo Flyttningsbyrå AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Värnamo Flyttningsbyrå AB.